Ajanvaraaja

Mielenkiintoinen mahdollisuus on nyt avautunut. Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme tiimiimme kokenutta ja tuloshakuista myynnin, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot.

Etsitkö kokoaikaista toimistotyötä? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään.

Työtehtävä:

Tehtävänäsi on koulutuspaikkojen varaaminen, joka tapahtuu kontaktoimalla asiakasyrityksiämme puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Voit varata paikkoja avoimiin koulutuksiimme, joita järjestämme yli 20 paikkakunnalla koko Suomessa tai vaihtoehtoisesti voit varata yksityiskoulutuksia asiakkaidemme omiin toimitiloihin. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja sinut perehdytetään tehtävään. Työaika on 8.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Etsimämme henkilö on:Ideaalihakijamme on luonteeltaan positiivinen ja omaa motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan - unohtamatta tehokasta työotetta. Omaksut nopeasti uusia asioita, erityisesti itsensä haastaminen on tehtävässä menestyksen kannalta olennaista. Voit olla esimerkiksi välivuotta pitävä opiskelija tai vastavalmistunut merkonomi - aiempaa työkokemusta ja koulutaustaa tärkeämpää tehtävässä on oppimiskyky ja motivaatio yritysmyyntiä sekä toimistotyötä kohtaan.


Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mikko.huhtinen@koulutuskeskus.com


Hakemukset  28.3.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Mikko Huhtinen, mikko.huhtinen@koulutuskeskus.com, 040 660 9335 (arkisin klo 8-16).


___Uudenmaan Koulutuskeskus Oy on vuonna 2014 perustettu aikuiskoulutuksen kortti- ja pätevyyskoulutuksiin sekä yritysvalmennuksiin erikoistunut suomalainen koulutusyksikkö. Koulutamme vuosittain yli 10 000 oppilasta ympäri Suomen. Yrityksenä olemme nuorekas ja teemme töitä tiiminä; aina kannustaen ja tukien toisiamme.Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa https://koulutuskeskus.com/

Hae tehtävään

Ajanvaraaja

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Kiitos hakemuksestasi, olemme vastaanottaneet sen onnistuneesti!
Hups! Jotain meni pieleen. Kokeile hetken päästä uudelleen.