Myyntipäällikkö

Mielenkiintoinen mahdollisuus on nyt avautunut. Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme tiimiimme kokenutta ja tuloshakuista myynnin ja markkinoinnin osaajaa, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot.

Mitä myyntipäällikkö tekee?

Päävastuusi on edistää liiketoimintamme menestystä lisäämällä myyntiä. Päätavoitteesi on tehdä liideistä ja mahdollisista asiakkaista koulutuspalveluidemme käyttäjiä. Saat käyttöösi edistyneen myynnin CRM-järjestelmän, jonka kautta käsittelet inbound ja outbound liidejä. Asiakastapaamisia varten sinulla on käytössä Microsoft teams, Zoom video ja Google meets.

Meistä

Meiltä löydät modernin ja joustavan työympäristön. Luotamme työntekijöidemme kykyyn tehdä itsenäisesti tehokasta tulosta ja fiksuja ratkaisuja. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Uudenmaan Koulutuskeskus Oy on vuonna 2014 perustettu aikuiskoulutuksen kortti- ja pätevyyskoulutuksiin sekä yritysvalmennuksiin erikoistunut suomalainen koulutusyksikkö. Koulutamme vuosittain yli 10 000 oppilasta ympäri Suomen. Tutustu lisää
https://www.koulutuskeskus.com

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 24.1.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mikko@koulutuskeskus.com

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Mikko Huhtinen, mikko@koulutuskeskus.com, 040 660 9335

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Kannattaa siis olla nopea ja lähettää hakemus heti.Employment Type

Full-time

Hae tehtävään

Myyntipäällikkö

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Kiitos hakemuksestasi, olemme vastaanottaneet sen onnistuneesti!
Hups! Jotain meni pieleen. Kokeile hetken päästä uudelleen.