Strategia ja liiketoiminta

Ilmoittaudu tästä →

pyydä tarjous

Alv 0 %

Ammattipätevyys

Lähikoulutus

Webinaari

Osta verkkokurssi tästä

Strategia ja liiketoiminta -valmennus sopii esimerkiksi yrityksen johdolle, esimiehille ja viestinnästä vastaaville henkilöille alasta riippumatta.

Yritykset tarvitsevat menestyäkseen selkeästi määritellyn strategian, joka on perusteellinen, uniikki ja informatiivinen. Strategian ydin on, miten yritys erottuu edukseen kilpailijoistaan. Strategian toteuttaminen vaatii taitavaa viestintää, ohjausta ja mittaamista, sillä strategian epäonnistunut toteuttaminen johtuu usein strategian epäselvyydestä, monimutkaisuudesta tai viestinnän huonosta toteutuksesta. Strategian onnistuneen toteutumisen kannalta on tärkeää, että koko organisaatio on sisäistänyt strategian sisällön ja motivoitunut toteuttamaan sitä. Strategian suunnitteluun käytetty aika on hukkaan heitettyä, jos yrityksen työntekijät eivät tiedä tai ymmärrä strategiaa, eivätkä osaa toimia sen mukaan.

Kohderyhmä

Strategia ja liiketoiminta -valmennus sopii esimerkiksi yrityksen johdolle, esimiehille ja viestinnästä vastaaville henkilöille alasta riippumatta. Valmennus sopii yrityksille, jotka tarvitsevat apua uuden strategian luomiseen ja yrityksille, jotka haluavat ohjausta olemassa olevan strategian muokkaukseen ja viestintään.

Sisältö

Strategia ja liiketoiminta -valmennuksen sisältö räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Valmennuksessa voidaan esimerkiksi käydä läpi miten strategia saadaan muokattua ymmärrettävään, selkeään ja yksinkertaiseen muotoon, miten strategiasta viestitään henkilökunnalle ja sidosryhmille onnistuneesti ja ymmärrettävästi ja miten henkilökunta saadaan sitoutettua strategiaan. Valmennuksessa voidaan myös käydä läpi, miten strategia pannaan konkreettisesti käytäntöön, mitä toimenpiteitä se organisaation eri osissa vaatii ja miten siitä viestitään. Valmennus antaa valmiudet luoda ja konkretisoida toimivan, ymmärrettävän ja yksinkertaisen strategian. Valmennuksen jälkeen strategia osataan määritellä tarkasti ja perusteellisesti ja siitä osataan kertoa koko henkilökunnalle ja sidosryhmille tasapuolisesti ja ymmärrettävästi.

Osta verkkokurssi tästä

Strategia ja liiketoiminta järjestetään seuraavilla alueilla

Verkossa
Varsinais-Suomi
Uusimaa
Satakunta
Päijät-Häme
Pohjois-Savo
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjanmaa
Pirkanmaa
Lappi
Kymenlaakso
Keski-Suomi
Keski-Pohjanmaa
Kanta-Häme
Kainuu
Etelä-Savo
Etelä-Pohjanmaa
Etelä-Karjala
No items found.
henkilöä
Kiitos! Olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi ja olemme sinuun yhteydessä pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä? Voimme soittaa tai lähettää sähköpostia, jos jätät yhteystietosi alle.

Kiitos! Olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi ja olemme sinuun yhteydessä pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ilmoittaudu kurssille

Strategia ja liiketoiminta

pyydä tarjous
Ilmoittaudu tästä →

HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen avautuu uuteen ikkunaan. Kurssin paikkakunta valitaan seuraavassa vaiheessa.

Seuraava kurssi

No items found.
Uutta

Koulutus sopii kaikille alasta riippumatta

Suorita
työturvallisuuskoulutus
itsenäisesti verkossa

Voita aloittaa koulutuksen heti tilauksen jälkeen