Verkkokauppa
MeistäPyydä tarjousSiirry kurssihakuun →

Yhteistyössä Uudenmaan Koulutuskeskus ✕ Koneyrittäjät

Koneyrittäjät jäsenenä saat -20 % alennuksen Uudenmaan Koulutuskeskuksen koulutuspalveluista.

-20 %
Alennuksen saat, kun käytät koodin kassalla
KONE2021

Alennuksen saat varauksen yhteydessä kirjoittamalla lisätietokenttään koodin. Alennushinta huomioidaan laskutuksen yhteydessä.

Koneyrittäjänä sinua saattaisi kiinnostaa

Uudenmaan Koulutuskeskus Oy on vuonna 2014 perustettu aikuiskoulutuksen kortti- ja pätevyyskoulutuksiin sekä yritysvalmennuksiin erikoistunut suomalainen koulutusyksikkö. Koulutamme vuosittain yli 15 000 oppilasta ympäri Suomen.

Näytä kaikki →

Työturvallisuuskorttikoulutus

Normaali hinta 99,00€

Alv 0%

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla.

Ajo- ja lepoajat, piirturi ja kuormansidonta

Normaali hinta 120,00€

Alv 0%

Koulutuksessa käsitellään kuljettajan työpäivään vaikuttavaa lainsäädäntöä sekä kuorman lastaus- ja purkutapahtumiin liittyviä turvallisuusnäkökulmia.

Tulityökorttikoulutus

Normaali hinta 119,00

Alv 0%

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskentelevällä työntekijällä tulee olla Suomen pelastusalan keskusjärjestön myöntämä tulityökortti.

Ensiapukoulutus 8h

Normaali hinta 120,00€

Alv 0%

Ensiapukurssilla 8h saa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun ja ensiapuun sairauskohtaustilanteissa.

Työturvallisuuskorttikoulutus

Normaalihinta 99,00€