Ilmoittaudu tästä →

Webinaari

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskentelevällä työntekijällä tulee olla Suomen pelastusalan keskusjärjestön myöntämä tulityökortti.

Tulityökortti on voimassa Pohjoismaissa, ja vastaavasti muissa Pohjoismaissa myönnetty tulityökortti hyväksytään Suomessa. Tulityökortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Tulityöt ovat erityistä vaaraa aiheuttavat työt, joita säätelevät monet lait, säädökset ja määräykset. Tulityötä on esimerkiksi kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Myös kaasupoltinta tai muuta avoliekkiä, kuumapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä käytettäessä tehdään tulitöitä. Tulityökurssilla opit ennaltaehkäisemään tulityöonnettomuuksia. Tulityökurssin jälkeen tunnet keskeisen ohjaavan lainsäädännön ja ohjeistuksen sekä eri osapuolten vastuut. Ymmärrät myös tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkityksen sekä osaat tehdä työn turvallisesti.

Kurssi on tarkoitettu tilapäisellä tulityöpaikalla työskenteleville työntekijöille. Tulityökurssin ja kurssikokeen hyväksytysti suorittaneet saavat viisi (5) vuotta voimassa olevan tulityökortin. Tulityökortti toimitetaan noin muutaman viikon kuluessa hyväksytystä kurssisuorituksesta. Kortin saatuasi voit myös ladata tulityökortin puhelimeesi SPEKin ja TTK:n yhteisestä Korttitieto-palvelusta. Palvelusta voi myös ladata työturvallisuuskortin mobiiliversion, jos omaa fyysisen kortin.

• Tulityöt turvallisesti
  • Vastuut ja velvollisuudet
  • Tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
  • Turvatoimet eri toimintaympäristöissä ja suojausharjoitus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Alkusammutusharjoitus
  • Koe, kysymysten käsittely ja kurssin päättäminen

Tulityökorttikoulutus järjestetään seuraavilla alueilla

Thursday

Tampere

henkilöä
Kiitos! Olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi ja olemme sinuun yhteydessä pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä? Voimme soittaa tai lähettää sähköpostia, jos jätät yhteystietosi alle.

Kiitos! Olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi ja olemme sinuun yhteydessä pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu tästä →

HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen avautuu uuteen ikkunaan. Kurssin paikkakunta valitaan seuraavassa vaiheessa.

Seuraava kurssi

Tuesday